Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul încorporabil de la Whirlpool, Absolute Gallery AKZM 8660 IX, este alegerea perfectă dacă vă doriţi un cuptor cu un design ulta-modern, performant şi în acelaşi timp economic. Acest model este electric, încadrat în clasa energetică A+, cu un consum de numai 0.91 kW/h şi o putere de 3650 W, de acum puteţi găti fără să va faceţi griji în privinţa facturii la electricitate. Cu dimensiuni de 59.5×59.5×56.4 cm, acest cuptor se va încadra perfect în mobilierul bucătăriei dumneavoastră, iar capacitatea generoasă de 73 l va permite gătirea a două feluri de mâncare în acelaşi timp.

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

 

Design-ul modelului AKZM 8660 IX este unul ultra modern, fiind realizat din inox, material calitativ şi durabil, ce îi conferă o notă de modernism făcându-l în acelaşi timp şi mai practic. Acest inox este tratat antiamprenta, astfel puteţi uita de grija urmelor de pe cuptorul dumneavoastră. Controlul cuptorului este elcetronic, iar tipul de afişaj este LCD, fiind foarte uşor de folosit de oricine. Geamul de protecţie este realizat din sticlă groasă, care va menţine partea frontală rece pe parcursul gătitului. Acest cuptor este de asemenea dotat cu un timer şi cu iluminare interioară, pentru ca dumneavoastră să puteţi verifică stadiul de gătire al preparatelor fără să fiţi nevoit să deschideţi uşa.

Pret ro ieftine

Cuptorul încorporabil Whirlpool nu deţine mai puţin de 16 funcţii diferite de gătit pentru a satisface şi cele mai înalte pretenţii. Printre acestea se numără: încălzirea rapidă, convecţia de aer fierbinte, funcţia de decongelare – pentru atunci când sunteţi în grabă, grill – pentru o carne preparată sănătos şi gustos, treaptă pentru pizza, şi multe altele.Trebuie menţionată şi funcţia Ready2cook, un sistem care îţi va permite să economiseşti până la 20% energie şi timp, deoarece cuptorul nu necesită o încălzire în prealabil. Acest cuptor de la Whirlpool este dotat şi cu al 6-lea simţ, ceea ce va facilita şi uşura cu mult procesul de gătire al preparatelor tale preferate. De asemenea, acest model are inclusă şi funcţia de curăţare prin piroliză, care îţi va face viaţă mult mai uşoară.

Cuptorul încorporabil Whirlpool AKZM 8660 IX este un aparat electrocasnic eficient şi util, uşor de integrat în orice bucătărie, economic, dar în acelaşi timp elegant şi modern. Dacă va doriţi un cuptor încorporabil de cea mai bună calitate, acest model de la Whirlpool este alegerea potrivită.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 73
Clasa de eficienta energetica A+
Control cuptor Electronic
Tip afisaj LCD
Timer Da
Grill Da
Numar functii 16
Ventilator Da
Geam de protectie Da

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida Da
Autocuratare Da
Iluminare interioara Da
Convectie aer fierbinte Da
Functie decongelare Da
Grill cu convectie aer Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii: Ready2cook Tehnologie al 6-lea simt Maxi Cooking Curate piroliza

ACCESORII

Suporturi telescopice Da
Alte accesorii 2 tavi, 1 gratar

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h) 0.91
Greutate (Kg) 35.5
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.4
Inox Da
Culoare Inox
Inox Antiamprenta Da
Altele Soft Closing
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Cuptor incorporabil Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX, Electric, 6th Sense, Multifunctional, 73 l, 16 functii, Piroliza, Clasa A+, Inox antiamprenta

Pret
9
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply