Cuptor Whirlpool AKZM 6610 TB

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6610 TB prezinta o capacitate generoasa de 73 de litri si un design ultra-modern, putand fi achizitionat pe negru. Este alimentat electric, fiind incadrat in clasa energetica A+, garantand un consum modest de energie electrica. Prezinta 8 functii printre care amintim Tehnologia al 6-lea simt, Cook3, Soft closing, Ready2cook si Maxi Cooking. Accesoriile suplimentare ale acestuia sunt ghidajul telescopic al cuptorului , grill, iluminare interioara, treapta pentru pizza si tava de coacere. Dimensiunile sale sunt de 59,5 cm lungime, 59,5 cm latime si 56,4 cm adancime.

Whirlpool AKZM 6610 TB

Whirlpool AKZM 6610 TB

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

   Whirlpool prezinta un design deosebit fiind fabricat dintr-un material negru. Usa cuptorului este din sticla neagra si prezinta functia Soft closing ce asigura un plus de liniste in bucataria dumneavoastra. Pe langa aceasta mai regasim si blocarea accesului copiilor, scapandu-va de grija celor mici. Tehnologia Cook3 permite prepararea simultana a trei tipuri diferite de mancare fara a avea grija amestecarii aromelor. Functia grill si treapta pentru pizza permit pregatirea perfecta a acetor mancaruri, permitandu-va sa va bucurati din plin de acestea.

Pret ro ieftine

AKZM 6610 TB prezinta tehnologia proprie Al 6-lea simt prin care cuptorul monitorizeaza in permanenta caldura absorbita de alimente si se adapteaza pe parcurs in functie de necesitate sau de adaugarea unor noi ingrediente. Cu ajutorul acestie tehnologii cuptorul are o autonomie foarte mare, scapandu-va de grija monitorizarii constante a acestuia. Tehnologia Ready2cook inlatura necesitatea peincalzirii, economisind din timpul de gatire si cu pana la 20% energie electrica. Acesta mai prezinta si functia de decongelare si un ventilator puternic ce va grabi procesul de pregatire a mancarii. Tehnologia Maxi Cooking asigura o distribuire de 75% din caldura in elementul superior de incalzire di 25% in elementul inferior, asigurand o preparare uniforma a alimentelor si impiedicand uscarea excesiva.   

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 73
Clasa de eficienta energetica A+
Control cuptor Mecanic
Tip afisaj LCD
Timer Da
Grill Da
Numar functii 8

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida Da
Iluminare interioara Da
Functie decongelare Da
Blocare acces copii Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii Soft Close Ready2cook Cook 3 Maxi Cooking

ACCESORII

Tava coacere 1
Alte accesorii Ghidaje telescopice cuptor

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h) 0.91
Alimentare (V/Hz) 220-240 / 50-60
Greutate (Kg) 35.5
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.4
Lungime cordon alimentare 0.9 m
Culoare Negru
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 TB, Electric, 73 l, Multifunctional, Clasa A+, 8 functii, Negru

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6610 TB prezinta un grad extraordinar de versatilitate si siguranta, permitandu-va sa va bucurati de gatit fara a avea grija unor potentiale accidente. Cele 8 functii ale sale si dotarile suplimentare permit adaptarea acestuia in functie de dorintele si necesitatile duneavoastra, toate la un consum modest de energie.

Pret
9
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply