Cuptor Whirlpool AKZM 6540 IXL

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftineCuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL cu toate ca nu beneficiaza de tehnologia inovativa 6th Sense, se bucura de cateva dintre cele mai performante caracteristici care transforma acest cuptor intr-o sursa excelenta de pregatire a celor mai bune mancaruri. Nu mai putin de 15 functii se ocupa de pregatirea exacta a mancarii, indiferent de gradul de complexitate al acesteia, in timp ce functia de economisire a curentului electric scuteste cu pana la 20% din folosirea energiei electrice. Dimensiunile sale (59.5 x 59.5 x 56.4) sunt perfect incastrabile in orice corp de bucatarie, iar designul elegant se pliaza pe orice tip de bucatarie.

Whirlpool AKZM 6540 IXL

Whirlpool AKZM 6540 IXL

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Precum toate modelele de obiecte electrocasnice marca Whirpool si acest cuptor incorporabil beneficiaza de tot ceea ce este mai bun in materie de elemente componente. Un termostat de siguranta se ingrijeste de buna functionare a cuptorului, in timp ce anumite caracteristici ale cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL il fac unul dintre cele mai sigure pentru familiile cu copii (are un sistem protectiv de racire a usii, dar si un sistem de blocare al butoanelor si usii atunci cand sunt copiii prin zona). Caracteristica iXelium il face sa arate impecabil indiferent de nivelul temperaturii din interior si a resturilor alimentare care se depun in interiorul aparatului. Whirlpool AKZM 6540 IXL este un adevarat performer in materie de gatit, numeroasele sale utilitati dovedindu-I a fi extrem de fiabil in orice bucatarie.

Pret ro ieftine

Functii precum Ready 2 Cook sau Maxi Cooking ajuta cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL sa economiseasca cu pana la 25% din curentul electric folosit, dar si pentru pregatirea intr-un timp cat mai scazut a unor feluri de mancare mai complicate. Cu ajutorul functiei Cook 3 orice gospodina poate prepare in acelasi timp pranzul sau cina, cu trei feluri de mancare, fara ca acestea sa interactioneze in vreun fel, fiecare pastrandu-si caracteristicile proprii nealterate. Whirlpool AKZM 6540 IXL are o capacitate de 73 de litri, care ii confera posibilitatea de a gati orice fel de mancare, indiferent de dimensiune, beneficiind si de o treapta speciala pentru gatire unuia dintre cele mai raspndite feluri de mancare-pizza. In plus, ca orice model Whirpool, este dotat cu o functie de cronometrare, care permite setarea timpului necesar pregatirii unui anumit fel de mancare.

 

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 73
Clasa de eficienta energetica A-20%
Tip afisaj LCD
Timer Da
Numar functii 15

FUNCTII SI PROGRAME

Iluminare interioara Da
Sistem usa rece Da
Blocare acces copii Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii iXelium Ceas Cook 3 Maxi Cooking Ready2cook

ACCESORII

Tava coacere 1

DATE TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.4
Inox Da
Culoare Inox
Altele Termostat de siguranta

 

back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

9.5 Total Score
Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Grill, Clasa A-20%, Inox iXelium

Pentru gospodinele care isi doresc sa se bucure de relaxare in bucatarie si sa-si rasfete la orice ora familia cu trei feluri de mancare pregatite in acelasi timp, cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL este instrumentul perfect pentru toate acestea!

Pret
9.5
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply