Cuptor Whirlpool AKZ 6230 WH

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6230 WH este un aparat cu deign minimalistic inteligent, cu o multitudine de functii si alimentat electric. Este incadrat in clasa energetica A+, avand astfel un consum modest de energie electrica, scapandu-va de grija facturii de curent. Prezinta o capacitate generoasa de 65 de litri si dimensiuni de 59,5 cm lungime, 59,5 cm latime si 56,4 cm adancime. Aparatul poate fi achizitionat pe alb, prezentand caracteristici extrem de moderne si elegante precum afisajul LCD, controlul electric al cuptorului, usa din sticla neagra si accente metalizate.

Whirlpool AKZ 6230 WH

Whirlpool AKZ 6230 WH

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

   Whirlpool prezinta Tehnologia al 6-lea simt. Cu ajutorul acesteia, cuptorul detecteaza cantitatea de caldura absorbita de alimente si ajusteaza temperatura in functie de necesitati si in cazul adaugarii de noi ingrediente. Prezinta functia Turbo grill ce utilizeaza simultan elementul de gratar si ventilatorul, asigurand o rumenire uniforma si rapida a carnii. Functia Ready2cook inlatura necesitatea preincalzirii, miscorand astfel timpul de gatire si consumul de energie electrica.

AKZ 6230 WH prezinta tehnologia Maxi Cooking. Aceasta distribuire 75% din caldura elementului din plafon si 25% din caldura elementului inferior. In acest fel se asigura o preparare uniforma a alimentelor, facandu-le crocante la interior si rumene la interior, evitand totodata uscarea exagerata a preparatelor. Functia de autocuratare catalitica asigura o inlaturarea profesionala a reziduurilor, scapandu-va de grija curatarii permanente a cuptorului. Acesta mai prezinta posibilitatea de iluminare interioara, treapta pentru pizza, ghidaj telescopic, timer si functia de inchidere amortizata a usii.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 65
Clasa de eficienta energetica A+
Control cuptor Electronic
Tip afisaj LCD
Timer Da

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida Da
Autocuratare: Catalitica
Iluminare interioara Da
Functie decongelare Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii: Tehnologia Al 6lea Simt Coacere conventonala Turbo grill Maxi Cooking Ready2cook Inchidere amortizata a usii

ACCESORII

Tava coacere 2
Alte accesorii: Gratar Ghidaje telescopice cuptor

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h): 0.85
Alimentare (V/Hz) 230 / 50
Greutate (Kg) 34
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 56.4
Lungime cordon alimentare 1.3 m
Culoare Alb
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.5 Total Score
Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 WH, Electric, 6th Sense, MF16, 65 l, Clasa A+, Autocuratare catalitica, Design Absolute, Alb

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6230 WH o combinatie ideala intre inteligent si frumos. Design-ul sau este unul minimalist, culoarea sa alba dublata de sticla neagra a usii si de accentele metalizate il transforma intr-o piesa de rezistenta in orice bucatarie. Multitudinea de functii va asista indiferent de tipul de mancare preparat, avand garantia celei mai inalte performante de gatire. Dotarile suplimentare ii confera un grad inalt de versatilitate iar consumul redus de energie electrica il fac aproape de neobservat pe facturi.

Pret
9.5
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply