Cuptor Whirlpool AKPM 6580 IXL

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKPM 6580 IXL beneficiaza de un design atragator, care se evidentiaza in orice bucatarie, fiind usor de integrat intr-un corp de bucatarie, datorita dimensiunilor sale (59.5 x 59.5 x 56.4). Nu mai putin de 8 functii asigura acoperirea unui spectru variat si bogat de feluri de mancare, care pot fi preparate rapid si usor, intreaga operatiune de pregatire a acestora fiind supervizata pe ecranul de tip LCD. Clasa de eficienta energetica A inseamna cu 10% mai putin curent electric care este folosit in procesul de preparare al mancarii, iar termostatul de siguranta constituie un element care securizeaza functionarea cuptorului pe intreaga durata a utilizarii acestuia.

Whirlpool AKPM 6580 IXL

Whirlpool AKPM 6580 IXL

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Cu o capacitate de 73 de litri, cuptorul incorporabil Whirlpool AKPM 6580 IXL este un excelent mediu de pregatire a oricarui tip de mancare. Functia de Timer asigura buna coordonare a prepararii oricarui fel de mancare, in timp ce functia de convectie a aerului fierbinte se ocupa de dispersia pe intreaga suprafata a cuptorului a aerului. Carcateristica de mentinere a caldurii cu care este dotat acest model Whirpool si functia de decongelare a unor ingrediente congelate la o temperatura foarte scazuta si pentru mult timp interactioneaza perfect si asigura buna dezghetare oricand este nevoie si foarte rapid. Whirlpool AKPM 6580 IXL este dotat cu un termostat de siguranta care indeplineste rolul de garant al desfasurarii in bune conditii a oricarei sesiuni de gatit.

Pret ro ieftine

In ceea ce priveste aspectul curatentiei, Whirlpool AKPM 6580 IXL beneficiaza din plin de avantajele oferite de catre caracteristica iXelium, care mentine la acelasi nivel proprietatile interioare si exterioare ale materialului din care este confectionat acest cuptor incastrabil. In tava de coacere cu care este dotat acest cuptorul incorporabil Whirlpool AKPM 6580 IXL se pot gati variate tipuri de mancare. Asa cum majoritatea aparatelor electrocasnice produse de Whirpool sunt dotate cu elemente de siguranta atunci cand copiii sunt prezenti in jurul lor si acest model beneficiaza de un sistem de blocare al aparatului pentru a nu putea fi folosit de copii.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 73
Clasa de eficienta energetica A-10%
Control cuptor Electronic
Timer Da
Grill Da
Numar functii 8

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida Da
Iluminare interioara Da
Convectie aer fierbinte Da
Functie decongelare Da
Blocare acces copii Da
Mentinere cald Da
Alte functii iXelium Ceas

ACCESORII

Tava coacere 1

DATE TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.4
Culoare Inox
Altele Termostat de siguranta
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9 Total Score
Cuptor incorporabil Whirlpool AKPM 6580 IXL, Electric, Multifunctional, 73 l, Touch control, Clasa A+, Inox iXelium

Benficiind de numeroase avantaje, cuptorul incorporabil Whirlpool AKPM 6580 IXL se recomanda de la sine drept unul dintre cele mai utile aparate electrocasnice, care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie.

Pret
9
Performanta
9
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply