Cuptor Whirlpool AKP 745 NB

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftineCuptorul încorporabil AKP 745 NB este un aparat electrocasnic clasic, cu un design elegant, uşor de asortat în cadrul oricărui mobilier.Clasa enegetica din care face parte este A, cu un consum redus de energie de 0,85 kW/h, interfaţă LCD extrem de utilă, prezintă succinct toate informaţiile de care aveţi nevoie în timpul procesului de gătit. Dimensiunile acestui cuptor încorporabil îl fac foarte uşor de integrat, 59.5 x 59.5 x 56.4, iar capacitatea este de 65 l.

Whirlpool AKP 745 NB

Whirlpool AKP 745 NB

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Modelul AKP 745 NB are un design ultra modern, materialele din care este alcătuit fiind de o înalta calitate. Panoul de control este mecanic, prezintă două butoane cu push-up, unul este pentru reglarea temperaturii optime, iar celălat pentru alegerea funcţiei de gătit plus afişajul LCD de dimensiuni generoase. Culoarea neagră a cuptorului şi nuanţă metalică a mânerului şi a butoanelor vor da bucătăriei dumneavostră un aspect modern.

Dar acest cuptor încorporabil stă foarte bine şi la capitolul dotări tehnice, fiind prevăzut cu 8 funcţii diferite de pregătire a mâncării, printre care şi un dispozitiv timer – care va întrerupe automat funcţia de alimentare la expirarea timpului setat, funcţia grill – perfecta pentru pregătirea cărnii suculentă la interior şi cu o crustă crocantă perfectă la exterior.Alte funcţii sunt încălzirea rapidă,decongelare,ventilare cu convecţie, încălzire inferioară,încălzire superioară.

Pret ro ieftine

Printre altele, cuptorul Whirpool AKP 745 NB dispune de sistemul de autocurăţare Smart Clean, aceasta fiind o functie specială, este nevoie de 200 ml apă pentru a o încălzi, iar după evaporarea apei prin intermediul distribuirii uniforme a căldurii şi a vaporilor, reziduurile vor fi înmuiate şi uşor de eliminat. Emailul, materiarul din interiorul cuptorului, va facilita şi mai mult procesul de curăţare, fiind special conceput în acest scop.

Modelul AKP 745 Nb este un reprezentant de seamă al celor mai elegante şi eficiente cuptoare încorporabile.Este o alegere ideală pentru orice tip de bucătărie, fiind eficient, economic şi elegant.

 

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 65
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor: Mecanic
Tip afisaj LCD
Timer Da
Grill Da
Numar functii 8
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Hidroliza
Iluminare interioara Da
Convectie aer fierbinte Da
Functie decongelare Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da
Alte functii Smart Clean
Turbo ventilator
Turbo grill
Aer fortat

ACCESORII

Alte accesorii Ghidaje telescopice cuptor

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h) 0.85
Alimentare (V/Hz) 220-240 / 50-60
Greutate (Kg) 33
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.4
Lungime cordon alimentare 1.2 m
Culoare Negru
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

Cautari recente ce au dus catre acest cuptor:

8.3 Total Score
Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 745 NB, Clasa A, Multifunctional, 8 functii, Grill, Decongelare, Negru

Pret
7.5
Performanta
9
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply