Cuptor Whirlpool AKP 235/IX/05

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftinePrintre cele mai accesibile cuptoare electrice de pe piaţă, cuptorul Whirlpool AKP235/IX/05, oferă funcţionalitatea şi siguranţa necesare oricărei bucătării moderne, fiind eficient şi uşor de utilizat.Brand-ul este unul de încredere, renumit în domeniul electrocasnicelor, fiind printre primele companii care au îmbrăţişat trend-ul cuptoarelor încorporabile.Clasa energetică este A, consumul 0,65 kW/h, iar dimensiunile sunt 59.7 x 59.5 x 56.4.

Whirlpool AKP 235-IX-05

Whirlpool AKP 235-IX-05

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Modelul AKP 235/IX/05 are un design elegant, materiale de calitate înaltă şi durabile.Inoxul, argintiu, anti-amprentă, oferă o notă de distincţie bucătăriei dumneavostră. Panoul de comandă este mecanic şi prezintă trei butoane: timer-ul, seter-ul de temperature şi selectorul de program. Acest cuptor încorporabil de la Whirlpool, are 6 moduri diferite de gătire, de încălzire şi distribuţie a căldurii, toate contribuind la prepararea unor mese delicioase, optim coapte şi rapide.Pe lângă acestea aveţi la dispoziţie şi funcţia de decongelare, pentru o pregătire mai rapidă.

Funcţia de grătar şi turbogrill a cuptorului Whirlpool AKP 235 IX găteşte carnea întrun mod perfect, formând o crustă crocantă la exterior şi suculentă la interior.Auto timer-ul ajută la monitorizarea timpului de preparare pentru o masă gata perfectă. De asemenea, este dotat şi cu un ventilator ce produce o racire a carcasei aparatului cât şi a geamului dublu, cu scopul prevenirii accidentelor.

Pret ro ieftine

 Modelul AKP 235 IX deţine şi o funcţie de autocurăţare catalitică, care absoarbe grăsimea şi vaporii, după care o arde la o temperatura foarte mare. În acest mod, cuptorul dumnavoastra va rămâne la fel de curat după fiecare folosire.

Cuptorul Whirlpool AKP 235 IX este un reprezentant de seama al celor mai elegante şi eficiente cuptoare încorporabile.Este o alegere ideală pentru orice tip de bucătărie, fiind eficient, economic şi elegant.

 

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

back to menu ↑

Specificatii

back to menu ↑

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 52
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor: Mecanic
Timer Da
Numar functii 6
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Iluminare interioara Da
Functie decongelare Da
Blocare acces copii Da
Alte functii Dospire

ACCESORII

Gratar combi Da
Tava coacere Da

DATE TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.7 x 59.5 x 56.4
Culoare Inox
Altele Nivel de zgomot: 39 dB
Suprafata placa mare de coacere: 1200 cm2

Producator: Whirlpool

 

back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

Si aici vezi programele acestui cuptor.


back to menu ↑

Review

9 Total Score
Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05, electric, grill, A, inox

Pret
9
Performanta
9
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply