Samsung NV75K5571RS/OL

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

  Cuptorul incorporabil Samsung NV75K5571RS/OL  este un electrocasnic de ultima generatie ce va va fi de ajutor in bucatarie indiferent de necesitatile si dorintele dumneavoastra. Alimentat cu curent electric, este spatios, avand o capacitate de 75 de litri si este incadrat in clasa energetica A, scapandu-va de grija facturii la curent. Prezinta un design minimalistic, iar posibilitatile de a alege intre culori il transforma intr-un cuptor extrem de versatil, potrivit oricarei bucatarii. Afisajul LED ii da un plus de stil iar multitudinea de functii ii confera o calitate superioara gatitului si o lejeritate de utilizare.

Samsung NV75K5571RS/OL

Samsung NV75K5571RS/OL

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

 

 Samsung prezinta capacitatea de autocuratare pirolitica, scapandu-va de grija ingrijirii si curatarii acestuia. Geamul este compus din 4 straturi de sticla, asigurand un confort termic exceptional in bucataria dumneavoastra. Controlul cuptorului este mecanic, fiindu-i alaturate ceasul, timerul, butonul de iluminare interioara si afisajul LED. Posibilitatea de blocare a accesului copiilor ii da un plus de siguranta, scapandu-va de grijile celor mici in bucatarie.

Pret ro ieftine

NV75K5571RS/OL  prezinta un ansmablu de caracteristici interne extrem de utile in bucatarie. Convectia aerului fierbinte din interior ii ofera o capacitatea superioara de gatire si consum scazut de curent electric. Incalzirea superioara si inferioara ofera alimentelor dumneavoastra o gatire optima, nepermitandu-le o gatire inegala sau uscarea. Prezinta de asemenea un grill cu suprafata mare si un grill cu suprafata mica pentru a se putea adapta cerintelor dumneavoastra de gatire. Toate aceste dotari reprezinta plusuri importante in versatilitatea cuptorului si in capacitatea acestuia de a se mula dorintelor si necesitatilor oricarei bucatarii.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 75
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Mecanic
Tip afisaj LED
Timer Da
Grill Da
Geam de protectie 4 straturi

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Pirolitic
Iluminare interioara Da
Convectie aer fierbinte Da
Grill cu suprafata mare Da
Grill cu suprafata mica Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da
Blocare acces copii Da
Alte functii Ceas

DATE TEHNICE

Greutate (Kg) 45
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.6
Material usa Sticla
Culoare Negru/Argintiu
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

Cautari recente ce au dus catre acest cuptor:

9 Total Score
Cuptor incorporabil Samsung NV75K5571RS/OL, Electric, 75 l, Autocuratare pirolitica, Timer, Grill, Convectie, Clasa A

Cuptorul incorporabil Samsung NV75K5571RS/OL reprezinta alegera perfecta pentru cei ce sunt in cautarea unui cuptor inteligent, cu dotari superioare si cu caracteristici adapatate familiei. Consumul sau redus de energie va va scapa de grija facturii la curent iar geamul sau compus din 4 straturi si blocajul pentru copiii va transforma gatitul intr-o activitatea sigura pentru intreaga familie. Simplu dar inteligent, cuptorul prezinta dotarile necesare oricarei bucatarii standard.

Pret
8
Performanta
10
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply