Samsung NV70K1340BS/OL

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul încorporabil de la Samsung modelul NV70K134BS/OL este un cuptor electric multifuncțional ce face parte din noua gamă de produse electrocasnice propuse de brand-ul renumit sud-corean.Acest cuptor se ridică la cele mai înalte standarde, Samsung fiind recunoscut în întreaga lume datorită calității și durabilității produselor sale. Acest cuptor electric este ușor încorporabil în orice mobilier de bucătărie, având dimensiunile dimensiunile  59.5 x 59.5 x 56,6 centimetri și o greutate de 32,6 Kg.Acesta se încadrează în clasa energetică A, având un consum foarte mic de numai 0,85 kw/h, la o putere de 1700 W. De asemenea, capacitatea generoasă de 70 l va permite gătirea concomitentă a mai multor preparate.

Cuptor Samsung NV70K1340BS OL

Cuptor Samsung NV70K1340BS OL

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

 

Designul ultra modern al modelului NV70K134BS/OL va adăuga o notă de rafinament bucătăriei dumneavoastră! Acesta are culorile negru/argintiu, cu un panou de control mecanic cu afiasj LED, și butoane tip push-up foarte ușor de acționat. Ușa este realizată din sticlă neagră, având un start triplu de izolare și protecție, păstrând partea frontală rece în timpul gătitului. Interiorul cuptorului este placat cu email, într-un start gros, rezistent și ușor de curățat.

Pret ro ieftine

Acest cuptor încorporabil deține nu mai puțin de 6 funcții, oferind o gamă largă de posibilități în materie de gătit. Printre cele mai importante se număra: Convecție aer fierbinte – pentru o distribuire a aerului fierbinte optimă, ventilator, timer – un mod perfect de economisi timp în bucătărie, autocuratare catalitică – astfel veți avea un cuptor ca nou după fiecare utilizare, încălzire inferioară și superioară, dar și grill – pentru o carne sănătos și perfect gătită.

Cuptorul încorporabil Samsung NV70K134BS/OL reprezintă o alegere ideală pentru orice tip de bucătărie. Acest aparat electrocasnic uimește la o primă vedere prin design-ul său modern, dar mai ales prin eficiență și modul economic de gătire. Cu acest cuptor electric, gătitul se va transforma într-un mod de relaxare!

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 70
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Mecanic
Tip afisaj LED
Timer Da
Grill Da
Ventilator Da
Geam de protectie 3 straturi

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Catalitic
Convectie aer fierbinte: Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da
Blocare acces copii Da
Alte functii Ceas

DATE TEHNICE

Greutate (Kg) 32
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 56.6
Material usa Sticla
Culoare Negru/Argintiu
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, Electric, 70 l, Grill, Curatare catalitica, Convectie, Clasa A

Pret
8.5
Performanta
10
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply