Cuptor Indesit FIMB51KAIX

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX reprezinta un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Aceste este alimentat electric si incadrat in clasa energetica A, scapandu-va de grija facturii de curent. Prezinta un design, simplu, placut, fiind fabricat din inox si potrivindu-se astfel oricarei bucatarii. Are o capacitate de 60 de litri si 5 functii utile in prepararea oricarui tip de mancare. Dimensiunile sale sunt de 60 cm lungime, 60 cm latime si 54,5 cm adancime.

Indesit FIMB51KAIX

Indesit FIMB51KAIX

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Indesit  prezinta control mecanic si prezinta si functia de timer, asistandu-va astfel in prepararea mancarii. Totodata, functia de timer va avertizeaza si atunci cand mancarea este gata, scutindu-va de grija verificarii constante a gradului de gatire a mancarii. Cele 5 functii de gatire ale cuptorului ii ofera o versatilitate foarte mare si va asista in prepararea perfecta a mancarii, adaptandu-se in functie de nevoile dumneavoastra.

Pret ro ieftine

FIMB51KAIX prezinta un grilaj interior si ventilator iar capacitatea sa relativ mare va ajuta sa preparati orice tip de mancare doriti, fara a avea grija spatiului. Cuptorul vine impreuna cu o tava de coacere de calitate superioara ce va va ajuta in prepararea alimentelor dorite. Design-ul este unul foarte placut, minimalistic. Fiind fabricat din inox, cuptorul se curata foarte usor si se potriveste in orice bucatarie. Usa este neagra cu accente metalizate, conferind un plus de stil si versatlilitate.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 60
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Mecanic
Timer Da
Numar functii 5

ACCESORII

Tava coacere 1

DATE TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 60 x 60 x 54.5
Material: Inox
Inox Da
Culoare Inox
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.8 Total Score
Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 60 l, 5 functii, Clasa A, Inox

Cuptorul incorporabil Indesit FIMB51KAIX este potrivit oricarei bucatarii datorita dotarilor sale si a design-ului placut. Incadrarea in clasa energetica A garanteaza un consum modest de energie electrica iar materialul din care este fabricat confera o usurinta uimitoare in curatarea si mentenenta lui, asigurandu-va ca va veti putea bucura o perioada cat mai lunga de timp de el. Cele 5 functii ale sale confera o versatilitate si lejeritate foarte mare in utilizare, orice putandu-se bucura de capacitaile acestui cuptor. Acesta poate si definit ca simplu de utilizat, minimalistic si econom.

Pret
10
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply