Cuptor Hotpoint FKQ61K

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Hotpoint FKQ61K este un cuptor care se pliaza pe nevoile oricarei bucatarii, avand o functionalitate extinsa, o capacitate de 59 de litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna un grad sporit de economisire. Gospodinele care iubesc sa prepare dulciuri si produse de patiserie acasa gasesc in acest cuptor unealta perfecta pentru a-si exercita talentele de patiser, gratie functiei de preparare patiserie si dulciuri. Avand un design atragator (culoarea negru transmite eleganta si capteaza atentia) acest cuptor reuseste sa reprezinta un punct care captiveaza si evidentieaza bucataria.

Hotpoint FKQ61K

Hotpoint FKQ61K

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Acest model de la Hotpoint beneficiaza de o garantie de 5 ani in ceea ce priveste functionarea la cele mai inalte standarde de calitate, care vine ca o intarire a tot ceea ce ofera acest cuptor. Operarea cuptorului incorporabil Hotpoint FKQ61K se actioneaza manual, dar functia Timer ajuta la programarea pregatirii anumitor feluri de mancare intr-o anumita perioada de timp. Cu ajutorul grillului, orice gospodina poate pregati cele mai bune feluri de mancare, fara a depune nici cel mai mic efort. In plus, Hotpoint FKQ61K este dotat cu o tava pentru coacerea anumitor feluri de mancare, dar si de doua gratare care pot fi usor manevrate si folosite pentru pregatirea unor fripturi excelente.

Pret ro ieftine

Insa cea mai de seama caracteristica a cuptorului incorporabil Hotpoint FKQ61K este functia speciala de pregatire a dulciurilor si a patiseriei, care se asigura ca tot ceea ce inseamna un aluat perfect, o crestere optima si o crusta ideala, poate fi pregatit de catre orice gospodina care se bazeaza pe ajutorul acestui cuptor incastrabil. Hotpoint FKQ61K mai beneficiaza si de o alta functie, la fel de utila, anume functia de pregatire a pizzei, care se coace perfect in doar 30 de minute. Cu atat mai mult este util acest cuptor in orice bucatarie, cu cat efectele pregatirii blatului de pizza sunt similare cu cele obtinute intr-un cuptor cu lemne. De aceea, modelul de cuptor incastrabil Hotpoint este ideal pentru familiile care gatesc in mod constant dulciuri, pizza si produse de patiserie acasa.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 59
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Mecanic
Timer Da
Grill Da
Ventilator Da, tangential

FUNCTII SI PROGRAME

Grill cu convectie aer Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii Multi coacere Produse de patiserie Traditional

ACCESORII

Tava coacere 1
Alte accesorii 2 gratare

DATE TEHNICE

Culoare Negru
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9 Total Score
Cuptor incorporabil Hotpoint FKQ61K, Electric, Multifunctional, Grill, Clasa A, Negru

Pentru cei interesati sa gateasca la nivelul maximal al calitatii, cuptorul incorporabil Hotpoint FKQ61K este solutia ideala pentru optimizarea prepararii dulciurilor, pizzei si produselor de patiserie!

Pret
9
Performanta
9
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply