Cuptor Hotpoint-Ariston FT 850.1 OW

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

   Cuptorul incorporabil Hotpoint-Ariston FT 850.1 OW este un aparat cu un design deosebit si o multitudine de functii. Este alimentat electric, fiind incadrat in clasa energetica A+ asigura un consum redus de energie electrica, scapandu-va de grija facturii de curent. Se poate achizitiona pe alb si prezinta un desugn vintage cu totul deosebit. Prezinta o capacitate de 56 de litri si o multitudine de dotari suplimentare si functii ce va vor ajuta in bucatarie indiferent de felul de mancare preparat.

 Hotpoint-Ariston FT 850.1 OW

Hotpoint-Ariston FT 850.1 OW

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Hotpoint-Ariston  prezinta un geam de protectie din 3 straturi, asigurand confortul termic al bucatariei dumneavoastra si impiedicand totodata potentiale accidente. Prezinta functia de decongelare ce va ajuta sa grabiti procesul de preparare a alimentelor. O alta dotare este treapta pentru pizza, dublata de programul special de preparare ce asigura aceleasi performante in coacerea de pizza ca ale unui cuptor traditional cu lemne, totul in 30 de minute.

FT 850.1 OW prezinta un program special pentru dulciuri care regleaza temperatura si ventilatia astfel incat sa obtineti aluaturi, prajituri si deserturi aurii la exterior dar moi si perfect coapte la interior. Functia Fast Cooking este ideala pentru alimente proaspete sau pentru semi-preparate. Cu aceasta functie cuptorul nu mai necesita preincalzire, scurtand astfel timpul de gatire cu pana la 50% si consumul de curent electric. Design-ul este unul deosebit, prezentand un timer sub forma de cadran de ceas si doua butone elegante pentru controlul mecanic al cuptorului.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 56
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Mecanic
Grill Da
Numar functii 7
Geam de protectie 3 straturi

FUNCTII SI PROGRAME

Functie decongelare Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii: Multi coacere Produse de patiserie Traditional Gratar ventilat Dulciuri Ventilare tangentiala

ACCESORII

Tava coacere 1 x tava adanca
Alte accesorii: 2 gratare

DATE TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm): 60 x 60
Culoare Alb
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.8 Total Score
Cuptor incorporabil Hotpoint-Ariston FT 850.1 OW, Electric, Grill, Clasa A+, Alb

Cuptorul incorporabil Hotpoint-Ariston FT 850.1 OW este combinatia ideala intr un design unicat si o multitudine de functii capabile sa satisfaca orice bucatar. Prin programele sale speciale cuptorul va ajuta in prepararea unor mancaruri si produse traditionala fara ca dumneavoastra sa monitorizati in permanenta gradul de gatire. Functia sa grill, cele 2 gratare si tava adanca de coacere ce vin impreuna cu cuptorul va vor ajuta in prepararea oricarui tip de mancare la cea mai inalta performanta.

Pret
9.5
Performanta
10
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply