Cuptor Electrolux Sous Vide EOB9956VAX

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Electrolux Sous Vide EOB9956VAX ofera gospodinelor un nou tip de cuptor incastrabil care se bazeaza pe folosirea apei ca element de preparare de mancarii si curatarii acestui obiect electrocasnic. Cele 25 de functii de care beneficiaza acest obiect electrocasnic il recomanda ca fiind un instrument de gatit extrem de eficient, fiind totodata, incadrat in clasa de eficienta energetica A. Controlul acestui aparat se realizeaza prin intermediul afisajului Control Touch, iar capacitatea sa de 71 de litri permite prepararea unor mancaruri de variate dimensiuni. Avantajul gatirii cu aburi reprezinta o alternativa pentru toti cei care isi doresc sa manace sanatos si fara grasimi in exces, iar acest cuptor incastrabil reuseste sa indeplineasca cu brio acest obiectiv.

Electrolux Sous Vide EOB9956VAX

Electrolux Sous Vide EOB9956VAX

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Ca orice model Electrolux si acest acest cuptor incorporabil este conceput pentru a oferi cel mai inalt grad de fiabilitate, iar multifunctionalitatea sa il face utilizabil in orice gospodarie.  Electrolux Sous Vide EOB9956VAX este genul de cuptor care revolutioneaza gatitul traditional, datorita modului creativ de preparare a acesteia cu ajutorul aburilor; dotat cu un recipient in care este depozitata apa din a carei aburi se gateste orice fel de mancare, acest cuptor se califica pentru gatirea oricarui tip de mancare, pastrandu-le gustul si aroma, ca si cum ar fi gatit in modul clasic. 25 de functii, printre care se numara si convectia aerului slujesc la buna desfasurarea a tuturor operatiunilor de preparare a mancarii, ceea ce probeaza versalitatea exceptionala a cuptorului incorporabil Electrolux Sous Vide EOB9956VAX.

Pret ro ieftine

Pentru pregatirea excelenta a fripturii, dupa gustul fiecaruia, cuptorul incorporabil Electrolux Sous Vide EOB9956VAX este prevazut cu o sonda inteligenta care testeaza, in anumite etape, care este gradul de preparare a fripturii si in functie de nivelul acesteia opreste cuptorul sau extinde perioada de pregatire. Electrolux Sous Vide EOB9956VAX este modul ideal de a combina si explora tot ceea ce inseamna bucataria moderna, oferindu-i oricarei gospodine posibilitatea de a-si expune talentul culinar. Fiind un obiect electrocasnic de la Electrolux, beneficiaza de tot ceea ce este mai bun in materie de elemente componente, garantandu-i o durata indelungata de exploatare la cele mai inalte standarde calitative.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

Caracteristici Tehnice
Alimentare: Electrica
Volum: 73 l
Control: Digital
Butoane Push-Up: Nu
Inox antiamprenta: Da
Display: LCD
Design: Modern
Numar programe: 25
Functii si programe
Tip curatare: Pirolitica
Convectie aer: Nu
Timer: Nu
Grill: Da
Rotisor: Nu
Ventilator: Da
Iluminare interioara: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da
Incalzire rapida: Da
Mentinere cald: Da
Decongelare: Da
Metoda gatire: Abur;
Coacere 3 nivele;
Dospire;
Inel
Functii speciale: Oprire automata;
Semnal sonor sfarsit program
Blocare acces copii: Da
Usa rece: Da
Accesorii:
Grilaj: Da
Numar tavi: 3
Caracteristici Generale
Clasa de eficienta energetica: A
Dimensiuni (I x L x A) cm: 59.4 x 59.4 x 56.7
Culoare: Gri
Garantie tehnica: 24 luni
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Cuptor incorporabil Electrolux Sous Vide EOB9956VAX, Electric, Multifunctional, 25 functii, 71 l, Clasa A, Gatire cu abur, Convectie, Grill, Display, Touch, Inox antiamprenta

Pentru a va bucura de tot ceea ce ofera bucataria moderna si pentru a manca sanatos, folositi-va de avantajele oferite de cuptorul incorporabil Electrolux Sous Vide EOB9956VAX!

Pret
9
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply