Cuptor Electrolux EZC2430AOX

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

  Cuptorul incorporabil Electrolux EZC2430AOX este un aparat extrem de versatil si de folositor pentru orice bucatarie. Este alimentat electric, fiind incadrat in clasa energetica A, scapandu-va astfel de grija facturii de curent. Prezinta un design simplu, ultra-modern, fiind fabricat din inox tratat anti-amprenta. Prezinta afisaj electronic iar controlul cuptorului se face de asemenea electronic. Are 9 functii, sistem de blocare a accesului copiilor, sistem de usa rece, ventilator, autocuratare pirolitica si o capacitate de 57 de litri. Dimensiunile sale sunt de 59 cm latime, 59,4 cm lungime si 56 cm adancime.

Electrolux EZC2430AOX

Electrolux EZC2430AOX

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

  Electrolux prezinta o multitudine de functii extrem de folositoare pentru bucataria dumneavoastra. Sistemul de blocare a accesului copiilor si sistemul de usa rece impiedica potentiale accidente casnice, mentinand totodata confortul termic in bucatarie. Sistemul de autocuratare pirolitica permite o curatare profesionala a cuptorului printr-o simpla atingere de buton, fara sa fie nevoie sa frecati. Acest sistem transforma reziduurile in cenusa, aceasta putand fi foarte simplu stearsa cu o laveta.

Electrolux EZC2430AOX prezinta si grill electric, permitand o gatire perfecta a carnii datorita gratarului cu circuit dublu. Cuptorul permite gatirea simultana a doua tipuri diferite de mancare, fara a permite aromelor sa se amestece. Sistemul de incalzire superioara si inferioara asigura o gatire uniforma a mancarurilor dumneavoastra. Datorita functiilor sale inteligente, cuptorul va poate propune o temperatura optima de preparare a mancarii, putand totodata sa foloseasca si caldura reziduala. Pentru un grad suplimentar de siguranta, dupa terminarea prgramului de gatire, cuptorul opreste alimenatarea electrica, evitand astfel arderea mancarii si chiar potentiale accidente.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 57
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Electronic
Tip afisaj Electronic
Grill Da
Numar functii 9
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Pirolitic
Sistem usa rece Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da
Blocare acces copii Da
Alte functii: Propunere automata a temperaturii de gatire Coacere pe 2 nivele Reglare electronica a temperaturii Indicator caldura reziduala Avertizare sfarsit de program Utilizare caldura reziduala Temperatura propusa Oprire automata

ACCESORII

Tava coacere 1 x tava colectare emailata

DATE TEHNICE

Putere (W) 2515
Consum de energie (kW/h): 0.87
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59 x 59.4 x 56
Lungime cordon alimentare 1.1 m
Inox Da
Culoare Inox
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Cuptor incorporabil Electrolux EZC2430AOX, Electric, Multifunctional, Curatare pirolitica, Grill, Clasa A, Display, Inox antiamprenta

Cuptorul incorporabil Electrolux EZC2430AOX reprezinta un echilibru intre design, functii inteligente si dotari. Tehnologia anti-amprenta cu care este tratat inox-ul si sistemul de autocuratare pirolitica va scapa de grija curatarii continue a cuptorului. Multitudinea de functii inteligente permit o autonomie mare a aparatului, asigurand totodata o preparare optima si in siguranta a alimentelor dumneavoastra.

Pret
9
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply