Cuptor Electrolux EOA3454AOX

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

  Cuptorul electric multifunctional Electrolux EOA3454AOX este un aparat extrem de versatil, prezentand o multitudne de functii si dotari. Este alimentat electric, fiind incadrat in clasa energetica A, lucru ce asigura un consum modest de energie electrica. Dimensiunile sale sunt de 59,4 cm latime, 59,4 cm lungime, 56,9 cm adancime si are o capacitate generoasa de 72 de litri. Prezinta un design simplu, minimalistic, fiind fabricat din inox tratat anti-amprenta. Acestor caracteristici li se adauga geamul de sticla cu accente negre si metalizate si 10 functii extrem de utile in procesul de gatire.

Electrolux EOA3454AOX

Electrolux EOA3454AOX

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

   Electrolux prezinta un sistem de autocuratare catalitica, dublat de stratul intern inteligent ce absoarbe si arde grasimea, fiind astfel foarte usor de curatat. Sistemul VelvetClosing ® permite o inchidere usoara si silentioasa a usii. Cuptorul prezinta sistemul UltraFanPlus caracterizat printr-un ventilator supradimensionat ce poate si reglat extrem de usor. Acesta permite o ghidare superioara a aerului, asigurand o gatire uniforma a alimentelor. Functia PlusSteam utilizeaza putin abur pentru a va veni in ajutor atunci cand doriti sa coaceti paine sau pur si simplu doriti ca preparatele dumneavoastra sa aibe o crusta delicioasa si crocanta.

EOA3454AOX prezinta un afisaj LCD elegant caruia i se alatura controlul mecanic al cuptorului. Acesta prezinta o versatilitate foarte mare, permitand printre altele setarea orei de incepere a gatirii si ora de terminare, oferind astfel o autonomie extraordinara.  Cuptorul mai prezinta si o treapta speciala pentru pizza, grill cu suprafata mare, iluminare interioara si posibilitatea de incalzire inferioara si superioara ce asigura prepararea uniforma a alimentelor.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 72
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Mecanic
Tip afisaj LCD
Timer Da
Grill Da
Numar functii 10
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Catalitica
Iluminare interioara Da
Grill cu suprafata mare Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii: Traditional Grill rapid Semnal sonor

ACCESORII

Tava coacere Da
Alte accesorii: Tava colectoare email 1 gratar

DATE TEHNICE

Putere (W) 2980
Consum de energie (kW/h): 0.95
Alimentare (V/Hz) 220-240 / 50-60
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.4 x 59.4 x 56.9
Lungime cordon alimentare 1.6 m
Material usa Sticla
Culoare Inox
Inox Antiamprenta Da
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

Cautari recente ce au dus catre acest cuptor:

9.3 Total Score
Cuptor electric multifunctional Electrolux EOA3454AOX, Clasa A, 72 l, 10 functii, Plus Steam, Convectie, Autocuratare catalitica ,Grill, Inox antiamprenta

Cuptorul electric multifunctional Electrolux EOA3454AOX este un aparat inteligent, spatios si extrem de versatil Design-ul sau este extrem de placut, fiind potrivit pentru orice bucatarie. Materialul anti-amprenta si functia de autocuratare catalitica va scapa de grija curatarii continue a cuptorului. Functiile sale permit gatirea optima a oricarui tip de aliment si optiunea de stabilire a orei de incepere a gatirii permite o autonomie foarte mare.

Pret
9
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply