Cuptor Candy FPE 609/6NXL

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Candy FPE 609/6NXL este un obiect electrocasnic de mare ajutor pentru orice gospodina, avand niste dimensiuni care il fac usor de incorporat in orice corp de bucatarie (59.5 x 59.5 x 53). Cele 8 functii cu care este prevazut il fac extrem de fiabil chiar si atunci cand este vorba despre gatitul unor feluri de mancare foarte sofisticate si complexe, iar controlul electronic de tip Touch Control il face usor de folosit. Clasa de eficienta energetica de tip A se bazeaza pe un consum foarte scazut de curent electric (doar 0,9 Khw), totul completandu-se cu un design elegant oferit de culoarea neagra si de liniile moderne in care a fost realizat acest cuptor.

 

Candy FPE 609/6NXL

Candy FPE 609/6NXL

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Candy FPE 609/6NXL este un obiect electrocasnic care are o capacitate de 65 de litri, un afisaj LCD foarte performant si 8 functii care ii confera avantaje indelungate de folosire. Printre functiile cu care este dotat acest cuptor se numara o functie speciala pentru pizza, dar si una de turbo grill. Functia Timer cu care este dotat acest cuptor incastrabil Candy ajuta orice gospodina sa-si programeze din timp cand sa porneasca si sa se opreasca pregatirea unui fel de mancare. Cuptorul incorporabil Candy FPE 609/6NXL se bazeaza pe circulatia completa a aerului fierbinte cu ajutorul functiei de convectie, ceea ce ajuta procesul de pregatire al mancarii intr-un mod rapid si optim.

Pret ro ieftine

Datorita eficientei in economisirea curentului electric (consuma numai 0,9 Khw), cuptorul incorporabil Candy FPE 609/6NXL se claseaza in clasa de eficienta energetica A, ceea ce constituie un real beneficiu pentru gospodinele care, pe langa gatirea perfecta a mancarii, pun accentul si pe rapiditatea modului de pregatire al acesteia. Produsul Candy are o greutate de 31 de kilograme, precum si un grill cu suprafata mica si mare, dar si incalzire inferioara, toate aceste elemente ajutand la excelenta pregatire a oricarui fel de mancare intr-un timp record si la cele mai ridicate standarde de calitate. Alaturandu-se celorlalte caracteristici ale cuptorului incorporabil Candy FPE 609/6NXL, orice gospodina isi poate permite sa se relaxeze in timp ce gasteste.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 65
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor Electronic
Tip afisaj LCD
Timer Da
Numar functii 8

FUNCTII SI PROGRAME

Iluminare interioara Da
Convectie aer fierbinte Da
Functie decongelare Da
Grill cu suprafata mare Da
Grill cu suprafata mica Da
Incalzire inferioara Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii Turbo grill

ACCESORII

Tava coacere 1

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h) 0.9
Greutate (Kg) 31
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 53
Lungime cordon alimentare 1.1 m
Material usa Sticla
Culoare Negru
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Cuptor incorporabil Candy FPE 609/6NXL, Electric, 8 Functii, Touch Control, Timer, Clasa A, Negru

Oferind o fiabilitate sporita si excelente rezultate, cuptorul incorporabil Candy FPE 609/6NXL constituie una dintre cele mai rentabile optiuni in materie de gatit, oferind totodata gospodinei un element care sa o evidentieze intotdeauna.

Pret
10
Performanta
8.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply