Cuptor Bosch HBN539S5

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftineCuptorul încorporabil Bosch HBN539S5, este electric, încadrat în clasa de eficienţă enegetica A-20% cu un consum de 0.79 kW/h, cu un deisgn ultra-modern şi o eficienţă sportita în pregătirea mâncărurilor.Acesta se va inacdra cu usururinta în blatul mobilei de bucătărie, având dimensiuni relativ reduse 59.5 x 59.5 x 54.8 cm şi capacitate de 67 l. Aspectul elegant exterior este un mare plus la acest model, dar numeroasele funcţii de coacere, tehnologia avansată şi faptul că este în acelaşi timp economic demonstrează şi cât de eficient este aceste cuptor.

Bosch HBN539S5

Bosch HBN539S5

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Acest cuptor de la Bosch are un design aparte, fiind alcătuit din sticlă neagră, oferind astfel bucătăriei dumneavoastră un aspect rafinat şi elegenat, dar denotând în acelaşi timp performanţă şi încredere. Panoul de control este foarte uşor de utilizat, în centru se află ecranul cu afisaj LCD care oferă informaţii utile despre setările alese şi etapele procesului de gătire, iar atunci când cuptorul nu se află în funcţiune, afişează ora. De asemenea, interiorul cuptorului este iluminat cu ajutorul unor lămpi de halogen, pentru o supraveghere a preparatelor optimă.

Pret ro ieftine

Cu toate că aspectul este extreme de impresioanant, modelul HBN539S5 este dotat totodată şi cu funcţii de ultima generaţie: decongelare – pentru scurtarea timpul de gătit, încălzire rapidă, grill cu convecţie de aer, grill cu suprafaţă mare, grill cu suprafaţă mică – toate acestea pentru prepararea cărnii într-un mod optim, incalzre inferioară, încălzire superioară, treaptă pentru pizza şi chiar gătire 3D, multidimensională, care permite gătirea mai multor preparate în acelaşi timp fără că mirosurile acestora să se amestece în cuptor.

Acest cuptor încorporabil de la Bosch este dotat şi cu un ventilator, cu rol în răcirea componenteor cuptorului, sau chiar şi a mâncării după ce este pregătită.De asemenea, este încorporată şi funcţia de curăţare catalitică, care arde murdăria şi depunerile de pe pereţii acestuia, simplificând enorm procesul de curatere. Prin toate cele prezentate mai sus despre modelul Bosch HBN539S5, gătitul va devein o experienţă mult mai plăcută care vă va aduce mai multă satisfacţie. Design modern, iluminare interioară, afişaj LED, funcţii precum grill-ul, dar şi încălzirea rapidă, fac din acest cuptor încorporabil de la Bosch o alegere ideală!

 

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 67
Clasa de eficienta energetica A-20%
Control cuptor: Mecanic
Tip afisaj LCD
Numar functii 8
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida Da
Autocuratare Catalitic
Iluminare interioara Da
Functie decongelare Da
Grill cu convectie aer Da
Grill cu suprafata mare Da
Grill cu suprafata mica Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da
Blocare acces copii Da
Treapta pentru Pizza Da
Alte functii Gatire 3D

ACCESORII

Suporturi telescopice Da

DATE TEHNICE

Putere (W) 2900
Consum de energie (kW/h) 0.79
Alimentare (V/Hz) 220-240 / 50-60
Greutate (Kg) 30
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 54.8
Lungime cordon alimentare 1 m
Material usa Sticla
Culoare Negru
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Cuptor incorporabil Bosch HBN539S5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Sticla neagra

Pret
8.5
Performanta
10
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply