Cuptor Bosch HBN439E4

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftine

Cuptorul incorporabil Bosch HBN439E4 atrage orice gospodina prin caracteristicile sale performante, prin cele 6 functii de gatit si un design placut din punct de vedere vizual, dar si prin niste dimensiuni ideale (59.5 x 59.5 x 54.8). Economisirea cu 10% a curentului electric si beneficiile in materie de energie electrica folosita (numai 0.89 Khw) il clasifica in clasa de eficienta energetica A (cu toate ca dezvolta o putere de 3600 de W). Avand o capacitate de incarcare de 67 de litri si datorita functiei de convectie a aerului fierbinte pe intreaga suprafata interioara a cuptorului, orice fel de mancare, indiferent de dimensiune, poate fi gatita rapid, simplu si economicos.

Bosch HBN439E4

Bosch HBN439E4

 

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

Afisajul de tip LCD al cuptorului incorporabil Bosch HBN439E4 permite setarea timpului de pregatire a mancarii, dar si afisarea timpului ramas pentru finalizarea acesteia. Controlul acestui model Bosch se realizeaza in mod mecanic, astfel incat cele 6 functii cu care este dotat cuptorul pot fi setate pentru a se desfasura cat mai eficient si util. In ceea ce priveste curatarea modelului Bosch HBN439E4, acesta este prevazut cu o functie de auto-curatare catalitica, ceea ce inseamna ca gospodinele nu mai trebuie sa se ingrijeasca si de acest aspect. Cuptorul va realiza intreaga procedura de curatare eficient si intr-un timp atat de scurt, incat nici nu realizezi cat de rapid a avut loc.

Pret ro ieftine

Alaturi de caracteristicile de mai sus, cuptorul incorporabil Bosch HBN439E4 mai beneficiaza de un grata combi, de suporturi care gliseaza, prelungindu-se sau scurtandu-se in functie de necesitatile felului de mancare care se pregateste, dar si de o tava care are o marime universala. Aerul fierbinte este bine coordonat si imprastiat pe intreaga suprafata a cuptorului, asa cum se intampla si la celelalte modele Bosh, cu ajutoul functiei de convectie. Incalzirea modelului Bosch HBN439E4 se face atat la nivel inferior, cat si la nivel superior, datorita ventilatorului puternic care asigura buna circulatie a caldurii.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 67
Clasa de eficienta energetica A-10%
Control cuptor Mecanic
Tip afisaj LCD
Numar functii 6
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Catalitic
Iluminare interioara Da
Grill cu convectie aer Da
Incalzire inferioara Da
Incalzire superioara Da

ACCESORII

Gratar combi Da
Suporturi telescopice Da
Tava coacere 1 x tava universala

DATE TEHNICE

Putere (W) 3600
Consum de energie (kW/h) 0.89
Alimentare (V/Hz) 220-240 / 50-60
Greutate (Kg) 33
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.5 x 54.8
Lungime cordon alimentare 1 m
Material usa Sticla
Inox Da
Culoare Inox
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.5 Total Score
Cuptor incorporabil Bosch HBN439E4, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-10%, Inox

Atunci cand iti doresti un ajutor fiabil si de incredere pe termen lung, care sa pregateasca diverse feluri de mancare intr-un timp scurt si cu economisirea curentului electric folosit, cuptorul incorporabil Bosch HBN439E4 este una dintre optiunile demne de a fi luate in calcul!

Pret
9.5
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply