Cuptor Beko BIM25300XM

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor


Pret ro ieftineCuptorul încorporabil Beko BIM25300XM, clasa energetică A, este dotat cu funcţii moderne, un design elegant şi modern, afişaj LCD alături de o funcţionalitate excelenţă cu o multitudine de posibilităţi de gătit felurile dumneavoastră preferate. Fiind un model încorporabil, cu dimensiuni reduse de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, poate fi integrat cu uşurinţă în mobila de bucătărie, oferind un plus de eleganţă acesteia. Accesoriile ce vin odată cu produsul sunt: o tavă pentru copt normală, una adâncă, un raft de sârmă şi încă cinci rafturi laterale.

Beko BIM25300XM

Beko BIM25300XM

Pret

Pret Cuptor

Cuptoare Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acest cuptor

back to menu ↑

Impresii

 

Modelul BIM25300XM se face remarcat prin intermediul aspectului sau exterior ultra-modern, din inox negru, fiind un material de înalta calitate ce îşi păstreză calităţile în timp.Acesta este prevăzut cu un panou de comandă electronic, butoane rotative, sticlă cu acoperire nanocoating, care asigura proprietăţi de rezistenţă la murdărire, astfel sticla cuptorului îşi va păstra aspectul strălucitor cu un efort minim din partea dumneavoastră. Pe lângă acoperirea nanocoating, cuptorul încorporabil de la Beko este dotat şi cu autocurăţare catalitică, prin intermediul panourilor catalitice montate pe pereţii cavităţii interioare, care absorb grăsimea şi vaporii, reducând mirosurile, dar şi uşurând procesul de curăţare.

Pret ro ieftine

Acest cuptor de la Beko are o capacitate de 71 l şi oferă o nouă tehnologie în domeniul gătitului, şi anume coacerea multidimensională, adică modul de gătit 3D, care permite operarea simultană a tuturor elementelor de încălzire. Astfel se asigura o distribuire uniformă a căldurii în interiorul cuptorului, ceea ce vă va permite să gătiţi până la 3 preparate simultan. Modelul BIM25300XM este dotat cu iluminare interioară, convectie aer fierbinte, încălzire inferioară, grill – potrivit pentru preparatele din carne, acesta lăsând carnea suculentă la interior şi cu o coajă arămie crocantă la exterior, funcţie de decongelare, timer – un ajutor eficient în organizarea timpului şi precizie şi nu în ultimul rând, ventilatorul cu rolul de a răci componentele interioară sau felul de mâncare după gătire.

Modelul BIM25300XM  este un reprezentant de seama al celor mai elegante şi eficiente cuptoare încorporabile, cu capacitate nelimitata la nivelul gătitului, dar şi un raport calitate-preţ excelent, acest cuptor reprezintă o opţiune ideală pentru orice bucătărie.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

back to menu ↑

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Electric
Capacitate (l) 71
Clasa de eficienta energetica A
Control cuptor: Mecanic
Tip afisaj LCD
Timer Da
Grill Da
Numar functii 8
Ventilator Da

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare Catalitica
Iluminare interioara Da
Convectie aer fierbinte Da
Functie decongelare Da
Grill cu convectie aer Da
Incalzire inferioara Da
Blocare acces copii Da
Alte functii Ventilator gatire
Gatire 3D
Incalzire ventilata

ACCESORII

Tava coacere 1 x tava pentru copt
1 x tava adanca
Alte accesorii Raft sarma
5 x rafturi laterale

DATE TEHNICE

Consum de energie (kW/h) 0.88
Dimensiuni (I x L x A) (cm) 59.5 x 59.4 x 56.7
Material Sticla neagra si inox
Inox Da
Culoare Negru/Inox
Altele Usa interioara din sticla cu acoperire nanocoating

Producator: BEKO

back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

9 Total Score
Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, Electric, Multifunctional, 71 l, 8 Functii, Clasa A, Autocuratare catalitica, Sticla neagra + Inox

Pret
8.5
Performanta
9.5
User Rating: Be the first one!
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply